Paula Q geeft regelmatig cursussen en workshops in haar atelier. Ze werkt uitsluitend in kleine groepen waardoor er veel ruimte voor individuele aandacht is. Een workshop kan gegeven worden aan groepen vanaf 4  personen. Als je eens zin hebt om een avond servies te komen beschilderen met vriendinnen of als je met een paar personen iets wil maken voor een speciale gelegenheid, stuur dan gerust een bericht via het contactformulier. 

 

Tijdens deze workshop maakten 5 zussen en een broer een prachtige schaal met een levensboom voor hun moeder.

Deze levensboom werd gemaakt door een groep vriendinnen voor een van de vriendinnen die zwanger was.

NIEUW : Workshop servies beschilderen. 

Heb je altijd al gedroomd van jouw eigen servies of wil je iemand een origineel cadeau geven ?

Dan is deze workshop iets voor jou !

Tijdens deze 2.30 uur durende workshop maak je jouw eigen unieke ontwerp op een stuk servies dat je zelf kiest. Ik begin de workshop met een woordje uitleg over het materiaal dat we gaan gebruiken. Dan teken je jouw schets met potlood op de keramiek. Tussendoor is er tijd voor een drankje. Het inkleuren van jouw werkstuk doe je met een onderglazuur.  Ik werk de werkstukken af met een transparante glazuur en stook ze in een oven op 1060 graden. Ongeveer 3 weken later is jouw werkstuk af en kun je het ophalen.

Of

Of

Individueel traject.

Je kunt ook kiezen voor een individueel traject, jij geeft aan wat je graag wil maken of leren. Samen gaan we dan aan de slag in mijn atelier. Ik leer jou de technieken en begeleid het creatief proces. Zo maak je jouw eigen unieke kunstwerk met een beetje hulp van mij :-).

Deze dame maakte een presenteerschaal met visjes.