Paula Q geeft regelmatig cursussen en workshops in haar atelier. Ze werkt uitsluitend in kleine groepen waardoor er veel ruimte voor individuele aandacht is.

Een workshop kan gegeven worden aan groepen vanaf 4  personen. 

 

Workshop Paddenstoelen.

Tijdens deze twee-delige workshop gaan we een set paddenstoelen maken. De eerste avond maken we de paddensstoelen, er is tijd voor een frisdrankje en na de workshop is er tijd voor vragen. De werkstukken moeten eerst drogen en dan stook ik ze op 960 graden. Een maand later glazuren we de paddenstoelen. Daarna stook ik ze op 1040 graden. Als ze uit de oven zijn kun je ze komen ophalen.

Prijs en datum.

De twee-delige workshop gaat door op woensdag 11 september (maken) en op woensdag 9 oktober (glazuren) van 19 tot 21.30 uur.

De workshop kost 75 euro inclusief klei, glazuur en 2x stoken. (Dus geen vestopte kosten achteraf.)

Pompoenen van keramiek.

Tijdens deze twee-delige workshop maken wij een set pompoenen. De eerste avond maken we de pompoentjes, de tweede avond glazuren we. Er is tijdens de workshop tijd voor een drankje en na de workshop is er tijd voor vragen.

Prijs en data.

De workshop gaat door op woensdag 4 september (maken) en op woensdag 2 oktober(glazuren) van 19 tot 21.30 uur. 

De prijs is 75 euro inclusief klei, glazuur en 2x stoken.

Talisman, aquarel.

Een talisman is een persoonlijke geluksbrenger. We maken onze talisman met aquarel op aquarel papier. We laden hem met positieve woorden geschreven met een fine-liner en werken hem af met katoen. 

Prijs en data.

Deze workshop gaat door op woensdag 16 oktober van 19 tot 21.30 uur.

Prijs: 29 euro inclusief materiaal.

Basis cursus mindful illustreren, 8 sessies.

Heb je altijd al eens willen tekenen, verven of schilderen maar wist je niet waar je beginnen moest? Zoek je een uitlaatklep voor jouw creatieve ideeen maar weet je het verschil tussen de materialen niet? Dan is deze cursus iets voor jou! Tijdens deze cursus gaan we experimenteren met materialen en technieken.We werken met water-gedragen inkten en verf, we gaan spetteren, mengen, vegen en druppelen. 

Prijs en data.

De cursus van 8 sessies kost 232 euro en is inclusief alle materialen en jouw eigen schetsboek. 

Donderdag van 19 tot 21.30 uur op 5,12,26 sept, 3,10,17,24 okt, 7 nov.

Workshop levensboom in een schaal.

Tijdens deze workshop werk je als gezin, vriendengroep, broers en of zussen SAMEN aan een schaal waarin jullie een levensboom maken. Deze levensboom vertelt jullie verhaal. De zussen en broer op de foto maakten deze schaal voor hun moeder. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Als de schaal droog is voorzie ik hem van een wash in de door jullie gekozen kleur en stook ik hem. Daarna kun je de schaal ophalen.

Info.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven. Je kunt deze workshop ook alleen volgen en een levensboom met jouw verhaal voor jezelf maken. 

Individuele coaching.

° Heb je een idee voor een eigen cratie ?

° Wil je aarden door met klei te werken maar niet in een groep?

° Ben je op zoek naar jouw eigen stijl?

Paula Q is gespecialiseerd in individuele coaching. Haar opleiding orthopedagogie combineert ze met haar ervaring als docente. Als je kiest voor individuele coaching geef jij aan wat je graag wil maken, uitdrukken of leren. Samen gaan jullie dan een of meerdere dagen aan de slag in het atelier. Ze leer jou de technieken en begeleid het creatief proces. Zo maak je jouw eigen unieke kunstwerk met een beetje hulp van Paula . 

Op de foto werkten wij rond het thema  " eilanden" en maakten wij een versie van de terril van Waterschei.

Info.

Tijdens individuele coaching kunnen we aan de slag gaan met klei, textiel, papier en verf of mixed media. Stel jouw vraag via het contact formulier.