Paula Q geeft regelmatig cursussen en workshops in haar atelier. Ze werkt uitsluitend in kleine groepen waardoor er veel ruimte voor individuele aandacht is.

Een workshop kan gegeven worden aan groepen vanaf 4  personen. 

 

Workshop levensboom in een schaal.

Tijdens deze workshop werk je als gezin, vriendengroep, broers en of zussen SAMEN aan een schaal waarin jullie een levensboom maken. Deze levensboom vertelt jullie verhaal. De zussen en broer op de foto maakten deze schaal voor hun moeder. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Als de schaal droog is voorzie ik hem van een wash in de door jullie gekozen kleur en stook ik hem. Daarna kun je de schaal ophalen.

Info.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven. Je kunt deze workshop ook alleen volgen en een levensboom met jouw verhaal voor jezelf maken. 

Individuele coaching.

Als je kiest voor individuele coaching geef jij aan wat je graag wil maken of leren. Samen gaan we dan een of meerdere dagen aan de slag in mijn atelier. Ik leer jou de technieken en begeleid het creatief proces. Zo maak je jouw eigen unieke kunstwerk met een beetje hulp van mij :-). 

Op de foto werkten wij rond het thema  " eilanden" en maakten wij een versie van de terril van Waterschei.

Info.

Tijdens individuele coaching kunnen we aan de slag gaan met klei, textiel, papier en verf of mixed media. Stel jouw vraag via het contact formulier. 

Workshop servies beschilderen.

Tijdens deze 2.30 uur durende workshop maak je jouw eigen unieke ontwerp op een stuk servies dat je zelf kiest. Ik begin de workshop met een woordje uitleg over het materiaal dat we gaan gebruiken. Dan teken je jouw schets met potlood op de keramiek. Tussendoor is er tijd voor een drankje. Het inkleuren van jouw werkstuk doe je met een onderglazuur.  Ik werk de werkstukken af met een transparante glazuur en stook ze in een oven op 1060 graden. Ongeveer 3 weken later is jouw werkstuk af en kun je het ophalen.

Info.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven aan groepen vanaf 4 personen. De workshop kan ook op locatie gegeven worden. Info via contactformulier.